Домосвіт

Новини

Будівельна компанія „ДомоСвіт”: будівництво автосалонів по всій території України

Досвід провідних компаній-автодилерів свідчить, що в цьому бізнесі немає дрібниць. Значення мають не тільки комерційний досвід консультантів, асортимент та якість обслуговування, але й архітектурне рішення та дизайн автосалону.

Саме тому проєктування та будівництво автосалонів рекомендується замовляти у професіоналів. Компанія, що не перший десяток років успішно працює на даному ринку, створить сучасний автосалон із дотриманням всіх вимог до безпеки та якості, забезпечить дотримання корпоративного стилю в архітектурному дизайні, виконає роботи на всіх етапах проєкту у відповідності до визначених термінів.

Саме такою компанією є „ДомоСвіт”:

– більше 30 років на будівельному ринку;

– успішна реалізація десятків проєктів будівництва автосалонів по всій території України;

– досвідчена команда професіоналів, що регулярно підвищує свою кваліфікацію та вивчає новітні технології у будівництві.

„ДомоСвіт” – це сучасний бренд компанії, що почала свою роботу ще за радянських часів як „Будівельне управління №7”. Наша компанія довела свою здатність адаптуватися не тільки до кардинальних змін в загальноекономічному середовищі, але і до нових тенденцій у розвитку будівельної галузі. Ми розуміємо, що потрібно нашим клієнтам, та розробляємо шляхи найбільш ефективного задоволення їх потреб.

Декілька вагомих причин замовити будівництво автосалону „під ключ” в компанії „ДомоСвіт”:

– ми маємо об’ємне портфоліо успішно реалізованих проєктів автосалонів;

– ми знаємо всю нормативно-законодавчу специфіку проєктування та будівництва таких об’єктів;

– наш персонал повною мірою відповідає всім кваліфікаційним вимогам;

– наша компанія має власні допоміжні виробництва (арматурний цех, розчинно-бетонний вузол, цех металоконструкцій) та ін., що дозволяє нам уникнути ризиків щодо порушення термінів та кошторисів;

– ми поєднуємо досвід з інноваціями у будівництві, що дозволяє нам створювати сучасні, надійні та безпечні будівлі автосалонів.

Така послуга, як будівництво автосалонів „під ключ”, передбачає наш тісний зв’язок із замовником на всіх етапах робіт: від дослідження території, на якій буде розташовано будівельний майданчик, та ознайомлення з клієнтським баченням проєкту до введення об’єкта в експлуатацію.

„ДомоСвіт” – ідеальний підрядник для проєктів будівництва автосалонів!