Домосвіт

Новини

Будівництво бізнес центрів від компанії „ДомоСвіт”

Бізнес-центр є великим комплексом нежитлових приміщень для оренди офісної та торгової нерухомості. Обов’язковою умовою для таких об’єктів є розвиток інфраструктури та максимальна комфортність для проведення повсякденної та ділової діяльності. Наша компанія надає послуги генерального конструктора, який виконує проектування та будівництво бізнес-центрів на території України. Ми знаємо тенденції будівництва ділових об’єктів, створюємо та здійснюємо проект, який повністю відповідає вимогам замовника та вимогам замовника.

 

Особливості та схема

Будівництво багатоквартирного бізнес-центру є великим комплексом робіт. Він починається з вивчення вимог клієнта та підготовки проекту, закінчується фінішним відділенням та зданим в експлуатацію будівлі. Магазини, кафе та ресторани можуть бути включені до складу будівлі, для чого потрібна наявність відповідних розмірів та обладнання приміщень, які мають бути відповідними за розміром та обладнанням. Основні етапи будівництва:

  • Підготовка проекту – розробляється думка, визначається вартість робіт, готується проектна документація.
  • Отримання дозволу.
  • Закладка фундаменту, зведення стін та покрівлі будівлі.
  • Прокладання інженерних комунікацій
  • Фасадні та оздоблювальні роботи, здавання об’єкта в експлуатацію.

Найкращий варіант – будівництво бізнес-центрів за конкретними запитами з урахуванням вимог клієнта. Таким чином, обов’язково слід враховувати інфраструктуру району, в якому планується будувати будівництво, економічний показник та соціальне зростання, фінансове навантаження та інші фактори. Такий об’єкт дозволить максимально стимулювати ділову активність регіону. Для виконання цього завдання ми тісно співпрацюємо із замовником по всьому етапу розробки проекту та виконання проекту та оперативно вирішуємо будь-які проблеми.

 

Базовий варіант будівництва бізнес-центру

Одним із головних варіантів стає будівництво бізнес-центру на основі каркасу рамної сталі з утепленою панеллю. Це дає змогу суттєво прискорити будівництво об’єкта, а також знизити вартість його будівництва. Особливості будівництва:

  • Плитний фундамент під легкими залізними конструкціями.
  • Покрівля із сендвіч-панелей із додатковим захисним покриттям.
  • Алюмінієва вхідна група з козирком та скляними дверима, утеплені сталеві двері на евакуаційних виходах.
  • Внутрішні перегородки з каркасного профілю.
  • Підвісна стеля при висоті поверху близько 3 метрів.
  • Інженерні комунікації у стельових перекриттях.

Чи плануєте побудувати бізнес-центри в Україні? Ми вивчаємо вимоги ваших клієнтів та готуємо вигідні комерційні пропозиції із застосуванням інноваційних методів будівництва об’єктів бізнес-інфраструктури!