Домосвіт

Новини

Забудовники комерційної нерухомості Києва та Київської області

Останніми десятиліттями в Україні неминуче зростає попит на комерційну нерухомість. Сьогодні ми розглянемо як правильно підібрати об’єкт для того, щоб це стало добрим інвестиційним засобом. Не дарма популярність інвестицій у комерційну нерухомість свідчить про їхню надійність і при правильному підході гарантує власнику стійкий довгостроковий дохід. У зв’язку з постійним зростанням попиту та урбанізацією великих міст (наприклад, Києва).

Що визначається як комерційна нерухомість

Комерційна нерухомість називається будь-яким видом будівель, будівель, приміщень та земельної ділянки, яка використовується для здійснення комерційних операцій та отримує прибуток, включаючи отримання доходів від інвестицій та оренди нерухомості.

Коли йдеться про таке будівництво, то частіше вибирають об’єкти для офісів, ресторанів, майстерень, магазинів, галерей, будівельних майданчиків, складів тощо. Інвестори використовують ці приміщення для того, щоб відкрити або розвивати власний бізнес і здавати їх в оренду.

Переваги будівництва комерційної нерухомості під ключ

При будівництві приміщень ви отримуєте приміщення, які повністю відповідають усім вашим вимогам та потребам, готові до експлуатації.

Вигідні умови

Замовляючи свій власний проект, а потім будівництво – ви самі створюєте свій світ, проект, який не тільки відповідатиме вашим потребам та вимогам. І найважчим рішенням швидше за все буде обрати надійного забудовника, який виконає будівництво вашого об’єкта.

Локація новобудови

Тільки ви вирішуєте, де буде збудовано ваш новий торговий центр, готель чи ресторан. Це може позначитися як у ціні експлуатації і на постійному клієнто-потоку. Це означає, що ви завжди можете вибрати для себе найкраще місце, а Ваш надійний забудовник комерційної нерухомості “Домосвіт” – виконає всі інші роботи для Вас!

Основні критерії вибору забудовника комерційної нерухомості
Комерційна нерухомість під ключ – чудовий варіант інвестицій, але підходити до таких вкладень слід з особливою увагою та обережністю.

1. Вибір району

Починати варто з того, щоб обрати місце розташування будівництва комерційного об’єкту. Чим більше соціально-економічних показників району, чим він новий і густонаселений, тим більше доходу приносить нерухомість. На підвищення рентабельності позначається наявність ділових зон, навчально-медичних установ, парків, спортивно-розважальних об’єктів.
Одним із ключових критеріїв вдалого вибору місця стає доступність майбутніх покупців/орендарів, зручність логістики та інші фактори, наприклад: відстань до метро та громадських транспортних зупинок, наявність пішохідних доріжок поблизу місця.

2. Строки, які вам обіцяє забудовник комерційної нерухомості

Будівництво комерційної нерухомості дозволяє суттєво заощадити кошти (наприклад, навіть при потенційній покупці його на стадії котловану або фундаменту). Іноді зовнішні чи внутрішні чинники впливають на терміни будівництва. На жаль, в Україні є досить багато недобудованих будівель (найчастіше це готелі), на це можуть впливати ряд факторів: помилки на стадії проекту, значне збільшення вартості або термінів будівництва (крім форс мажорів), втрата інтересу або актуальності до проекту з боку інвестора, припинення інвестицій із боку замовника. На жаль, винними у цій ситуації можуть бути як замовники, так і підрядники, що виконують будівництво комерційної нерухомості.

3. Вибір забудовника комерційної нерухомості у Києві та Київській області

Тут необхідно звернути увагу на головні критерії стійкості будівельної компанії:
– репутація (що будувала компанія та які результати);
– досвід компанії;
– фінансова стійкість та вік компанії (можність).

Перевірка даних займе не дуже багато часу, але допоможе уникнути великих ризиків при покупці квартири в новобудовах. Хороший початок вивчатиме сайт будівельної фірми.

Компанії, що займаються будівництвом комерційної нерухомості, зазвичай мають величезний штат співробітників, власне обладнання та хороші відносини з місцевою владою, що дозволяє уникнути зайвої бюрократії. Одним із найнадійніших у Києві та Київській області вважається забудовник Домосвіт. Забудовник зазвичай виконує будівництво великих, комерційних об’єктів: супермаркетів, складів, логічних центрів, офісних та готельних комплексів, торгово-розважальних центрів та багатоповерхівок. Все це ви м33ожете замовити на нашому сайті сьогодні!