Домосвіт

Новини

„ДомоСвіт” – кращий вибір для будівництва торгових центрів!

Успіх комерційного проєкту багато в чому залежить від вчасного запуску. А вчасний запуск торгового центру тісно пов’язаний з правильним вибором підрядника.

Надійна будівельна компанія з бездоганною діловою репутацією – „ДомоСвіт” – забезпечить вам:

– повне розуміння специфіки вашого бізнесу в процесі розробки проєктної документації торгового центру;

– дотримання всіх експлуатаційних вимог безпеки для персоналу і відвідувачів торгового центру;

– вчасне завершення всіх етапів будівництва.

Шукаєте відповідального та досвідченого підрядника для будівництва торгового центру? Компанія „ДомоСвіт” повністю відповідає всім вимогам та критеріям.

„ДомоСвіт” починає свою історію з 1988 р. як „Будівельне управління №7”. Більш, ніж тридцятирічний досвід у будівництві дозволяє нам успішно реалізовувати найскладніші проєкти. Компанія працює по свій території України, а також за її межами, здійснюючи будівництво торгових центрів, житлових комплексів, офісних центрів та навіть храмів. Невід’ємними рисами нашої роботи є гарантована якість проєктних та будівельних робіт, суворе дотримання термінів здачі торгових центрів в експлуатацію, а також гнучкість у виконанні проєктів різного рівня складності.

Що передбачає будівництво торгових центрів „під ключ” для наших клієнтів?

– Ви – ставите задачу, ми – її виконуємо: від замовника ми потребуємо базові вимоги до майбутнього торгового центру, решту роботи готові виконати наші фахівці. Втім, на кожному етапі проєктної розробки ми готові врахувати бачення і побажання наших клієнтів.

– Ви – ставите цільові терміни, ми їх узгоджуємо, а після – суворо дотримуємося. За три десятиліття успішної роботи у будівельній сфері наша компанія досягла відмінних показників швидкого і, водночас якісного будівництва з використанням сучасних будівельних технологій.

– Ви – узгоджуєте кошторис, ми – залишаємось в його межах, не зважаючи на макроекономічні ризики.

Чому вам варто обрати саме „ДомоСвіт”?

– ми поєднуємо більш, ніж 30-річний досвід з швидким оволодінням новітніми технологіями в будівництві торгових центрів;

– ми індивідуально підходимо до кожного клієнта, враховуємо специфіку бізнесу та локації, пропонуємо декілька варіантів на вибір;

– персонал нашої компанії проходить ретельний відбір як за професійними, так і за особистісними якостями;

– ми забезпечуємо високий рівень контролю якості на всіх етапах проєктно-будівельних робіт;

– наша компанія має власні допоміжні виробництва: цех металоконструкцій, арматурний цех, розчинно-бетонний вузол та ін., що забезпечує максимальний контроль якості та дозволяє нам формувати конкурентоспроможні ціни на наші послуги.

„ДомоСвіт” – кращий вибір для будівництва торгових центрів!